MUST READ: 8 redenen waarom paardrijden de allerleukste sport is

 

Paardrijden de sport der sporten? Absoluut! Hierbij 8 redenen waarom paardrijden de allerleukste sport ter wereld is! ;-)

l

bokkennn 1. Het is nooit saai.
Met een levend wezen, die zelf ook z’n eigen mening en humeur kan hebben, is geen rit hetzelfde en hoef je je nooit te vervelen. Daarbij is de sport ook super veelzijdig: de ene dag maak je een buitenrit, de andere dag een sprongetje en de derde dag ga je aan de slag met dressuur. Kan je van potje tennis niet zeggen, dat racket blijft hetzelfde. SAAI.

 

3rd-Rock-Thighs2. Je krijgt er getrainde benen, billen en buik van.
Do we need to say more? Precies de drie delen van het lichaam dat vrouwen maar al te graag willen trainen. Met paardrijden train je je gehele core en hebben we een balans waar je u tegen zegt.

 

samen3. Je krijgt er gratis een cursus samenwerken bij.
Een dier van zo’n 600 kilo kun je niet echt iets afdwingen. Je zult moeten samenwerkingen om vooruit te kunnen, dus dat kunnen we dan ook als de beste. We hebben geleerd om verantwoordelijk te zijn, altijd eerlijk te blijven en vertrouwen op te bouwen. De perfecte basis voor een relatie of vriendschap.

 

giphy (26)4. Van paardrijden word je stoer & sterk.
Regelmatig moeten wij ploeteren door regen, wind en een weiland vol modder. Daarbij moeten we zo af en toe een angstig dier langs ‘enge’ obstakels zien te krijgen terwijl we er bovenop zitten en draaien we onze hand er niet voor om om af en toe een hindernis van ruim 1 meter hoog te nemen. Paardenmeisjes laf en bang? No way. We verleggen telkens onze grenzen. Van paardrijden word je mega stoer en durf je (bijna) alles aan in het leven.

 

horsebeach5. Met paardrijden kun je een aantal dingen al van je bucketlist afstrepen.
Paardrijden over het strand en in de zee, en dan nog het liefst met zonsondergang; het staat bij veel mensen op de bucketlist. Bij ons is het vaak allang al afgestreept en we zouden het in principe iedere week kunnen doen als we willen. Paard de trailer in en gaan met die banaan. No big deal.

 

horsegirls6. Met paardrijden krijg je nieuwe vriendinnen.
Door paard te rijden breid je ook direct je vriendinnenkring uit. Denk aan gezellige stalgenootjes of leuke dames in je manegeles.

 

giphy (18) 7. Je voelt iedere keer weer ultieme vrijheid.
Op een galopperend paard zitten met de wind in je haren: het verveelt nooit en je voelt je helemaal vrij. Het fijnste gevoel wat er is!

 

drinks 8. Na het rijden kun je je paardenhart ophalen bij leuke websites als Pumps & Paarden ;-)
Klaar met rijden? Als paardenmeisje kun je na het rijden ook nog thuis je hobby verder doorzetten door uren lang op Pumps & Paarden te kijken, leuke topics op Bokt te lezen of de webshop Epplejeck afstruinen naar mooie spullen voor je paard. Het houdt niet op!

Waarom vinden jullie paardrijden de leukste sport ter wereld? Laat je reactie achter op m’n Facebookpagina, klik hier!

Categorieën:Lifestyle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Welkom!

Welkom op mijn blog Pumps & Paarden. Er verschijnt hier dagelijks een nieuw artikel over de paardensport, mode, beauty, wonen & meer! Have fun!
Liefs, Mara
Equi in Style
Goode Rider

Volg Pumps & Paarden via Bloglovin!

pumpsenpaarden.nl